Frontpage image

Regap er en ung, men erfaren gjeng utviklere, designere og rådgivere.

Vi ble etablert i 2012, og siden har vi arbeidet for å hjelpe bedrifter med å mestre internett. Det vil si å selge produkter og tjenester digitalt, utvikle spesiallagde applikasjoner, eller lage en ny landingside. Disse prosessene er vi gode på. Vi betrakter oss selv som en digital partner for kundene våre - ikke en leverandør.

Vi har utforsket, testet og lært digitale tjenester og prosesser sammen med våre kunder, og i tillegg har vi å laget våre egne. Vi gjorde det fordi vi ofte oppdaget at noe manglet, og fordi en del tjenester er for standariserte for å tilfredstille en kundenes unike behov - og fordi vi ser muligheter og har nok kunnskap og “nerdedriv” til å gjennomføre det. Det første vi utviklet var Økonomisystemet Skybilling etterfulgt av CMS systemet Daros og deretter Skyoffice, et administasjonssystem for netthandel. Det ble utviklet etter et langt og tett samarbeid med nettbutikker som carma.no, incaholic.no og stradalillehammer.no.

Vi er nysgjerrige og optimistiske, og er fortsatt like spent på å diskutere mulighetene som ligger digitalt når vi blir kontaktet av en ny kunde.

Uviklere image
Uviklere image

Kontakt oss gjerne

Du finner oss i Oslo. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.