Skal du starte nettbutikk?

Vi har en litt annen tilnærming til det å utvikle nettbutikker. Vi ønsker kvalitet fremfor kvantitet på det vi leverer. Det betyr at vi ikke tilbyr ferdigløsninger med malbaserte design.

De fleste av våre kunder har en fysisk butikk fra før, og ønsker at dette butikkonseptet videreføres til nettbutikken. Om du har drevet en butikk i noen år nå, så har du en identitet som kundene dine kjenner igjen, og denne må beholdes. Vi hjelper deg med å utvikle en nettbutikk tilpasset ditt konsept, og lager løsninger som vi i felleskap mener er best for akkurat det du selger og til din definerte målgruppe.

Hvordan fungerer det?

Alle våre nettbutikker leveres med en driftsavtale. Det vil si at vi som leverandør av nettbutikken har ansvar for alt det tekniske. Det du skal tenke på er det du kan, nemlig å drive butikk.

Prossessen med å få startet din nettbutikk begynner med et møte hvor vi kartlegger ditt behov, og hva du tenker om å ta ditt konsept ut på nett. Dette er et helt uforpliktende møte, og vi tar ikke betalt for å komme med våre tips til akkurat din butikk. Vi bare liker å snakke om det vi er gode på, nemlig å utvikle nettbutikker.

Hvis du velger å gå videre i prosessen vil vi inkludere en grafisk designer for utforming av designet. Her har vi mange byrå vi samarbeider med, i alle prisnivå. Mens designeren jobber med sitt lager vi integrasjoner og funksjoner som vi har blitt enige om at din butikk trenger.

Men det viktigste skjer etter nettbutikken er lansert. Så lenge du er kunde hos oss kan du vente en tett oppfølging. Vi liker å se på oss som en sparringspartner. Du er god til å drive butikk, men trenger noen å snakke med om mer tekniske løsninger, hva som fungerer av markedsføring og nye funksjoner. Det er her vi mener vår største verdi ligger, nettopp i å være din partner underveis. Ingen spørsmål er for dumme, og ingen problemstillinger er for store. Vi vil gjøre vår ytterste for at din nettbutikk blir en suksess - for vi er jo helt avhengig av at du som kunde lykkes.

Vil du vite mer?

Se på noen av våre referanser og se om det er noe du liker. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss via chat nede til høyre eller bruk vårt kontaktskjema.