Facebook product catalog – nye muligheter for markedsføring

Lik det eller ei, har verden blitt avhengig av sosiale nettsider. Man er på Facebook og Instagram, følger USAs president på twitter, ser de seneste politiske kommentarene på youtube og finner inspirasjon til mote og annet på Pintrest. Man tar så og skriver gjerne om alt dette på sin personlige blogg og sender noen snapchats til venner. Dette er fakta som er velkjent for alle, inklusive Facebook selv som nå forsøker å skape en konkurrerende markedskanal via sine tjenester.

Noe som selvfølgelig er gode nyheter både for oss og for deg. Vi har en fullverdig integrasjon mot Facebook/Instagram lenking direkte til din nettbutikk fra din Facebook side. Ved bruk av en enkel tag kan produktene dere har lenkes direkte til nettbutikken, og derfra trenger kunde kun å trykke på “kjøp” og bekrefte betalingsinformasjon. Veien fra en “like” til gjennomført kjøp har aldri vært enklere, og med effektiv styring av poster på deres sosiale media kan dere anbefale kunden nøyaktig det som er “in” akkurat nå.

Det er ikke mer komplisert enn å dele et bilde og en status som passer dagens trend. Ønsker du å komme i gang med tagging av produkter på Facebook og Instagram? Ta kontakt med oss.