Anni & Co, Råholt

annicono

På kjøpesenteret AMFI Råholt finner du Anni&Co! Vi har levert deres responsive nettbutikkløsning, med integrasjon mot Nets for betaling med kort og Collector for betaling med faktura.

Lykke’s nettbutikk lansert.

Skjermbilde 2016-04-29 kl. 14.46.43

Lykke driver klesbutikk i Fredrikstad, og valgte oss som leverandør av deres nye nettbutikkløsning! Vi har laget en fullt responsiv nettbutikk med integrasjon mot deres kasseløsning fra Front Systems, og vi har også integrert nettbutikken mot Cargonizer, som er en EDI-løsning fra Logistra for automatisk utskrift av fraktetiketter.

Besøk Lykke på www.lykkeinorge.no eller i Nygaardsgata 45 i Fredrikstad!

Nytt support- og styringssystem

Vi har siden august brukt JIRA som system for prosjektstyring, intern planlegging, timeføring, hendelseslogging og masse mer. I senere tid har også utvalgte kunder benyttet dette i en innkjøringsfase.

12182555_1699361493617674_3423382566564410397_o

Etter svært gode erfaringer tar vi nå i bruk systemet for samtlige kunder, og oppfordrer derfor alle til å benytte support@regap.no for supporthenvendelser. Du får fremdeles svar av oss personlig, akkurat som før, men alle henvendelser blir nå samlet i et felles system slik at informasjon lettere deles mellom oss i REGAP. Du er også sikret raskest mulig svar, da du alltid vil få svar av den mest tilgjengelige av oss.

Dersom ting haster eller du bare savner stemmene våres, kan du naturligvis også ringe 23 90 50 90 så får du samme gode hjelpen der. Vi logger også henvendelsene dit, slik at en eventuell annen person lett kan ta over roret om henvendelsen din krever oppfølging.

God jul!

Vi ønsker alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul.

IMG_2960

Vi holder åpent alle virkedager i julen og romjulen, fra 0900 til 1700 som normalt. Og som alltid er vi å treffe døgnet rundt på vår vakttelefon ved driftsbrudd eller driftskritiske feil.

Splitter ny REGAP-bil!

IMG_2502

IMG_2510

Enzo sin nettbutikk er lansert!

I dag kan vi stolt bivåne lanseringen av Enzo sin nettbutikk. En flytende responsiv nettbutikk, helintegrert mot kasseløsningen deres fra Front Systems. Lageret justeres begge veier, både ved salg i kassepunkt i butikk og på nett. Innleggingen av varer i nettbutikken har gått som en lek, takket være automatisk import fra kasseapparatet og inn i Skyoffice – Regap sin egen administrasjonsløsning..

Det fine designet er levert av Design Container og kan nytes på www.enzo.as

11423899_1654729138080910_3899136692280728148_o

God 17.mai!

11295763_1648156908738133_3579856355585886892_n

SB12 – Boost your confidence

På oppdrag for IUM i Oslo har vi laget en online bildekonkurranse for SB12 munnskyllevann. I disse dager markedføres SB12 kraftig på både internett og som TV-reklame, og vi fikk derfor i oppdrag å lage en fotokonkurranse som spiller på dette.

Kampanjen er omtalt på flere av landets største blogger, slik som Leneorvik.no, StyleConnection (Kristin Gjelsvik) og Fotballfrue.no. Her finner du også bloggernes forslag til økt selvtillit.

Oppdraget bestod i å lage en motor for bildemanipulering, beskjæring og skalering og endring av øyefarge. Resultatet er en 100% responsiv (mobil– og nettbrettvennlig) webkampanje hvor brukerne kan laste opp en selfie og få et kult profilbilde.

sb12_boost_your_confidence_oekt_selvtillit

Motoren fungerer på følgende måte:
1) Man laster opp en selfie, eller tar et bilde med mobilkameraet
2) Man bæskjærer bildet, ved å zoome inn og flytte bildet med fingeren i rammen
3) Bildet gjøres automatisk om til sort/hvitt via et gråskala-filter,
4) Man markerer øynene sine, ved å flytte på to blå sirkler med fingeren/musa.
5) Motoren genererer et ferdig profilbilde, i gråskala og med intense blå øyne.
6) Bildet kan så lastes ned til maskinen/telefonen, eller det kan deles via Facebook hvor man kan høste likes.

Vinneren stikker av med profesjonell styling og fotoshoot. Konkurransen finner dere på sb12.no/konkurranse.

Løsningen er bygget i et responsivt mobile-first rammeverk, og med ImageMagick sine bildemanipuleringsfunksjoner på serversiden. jQuery.touch

Nå blir mange straffet

Etter mange år med kun oppmuntring, straffer Google nå eiere av ikke-mobilvennlige nettsteder. Dette skjer ved at nettsteder som er optimalisert for nettbrett og mobiltelefoner havner høyere opp i søkeresultatene. Vi er selvsagt glad for dette, både som brukere av internett og som kreatører på internett. Det er bare rett og rimelig at skikkelig bygde nettsteder skal høste fordelene av dette også i form av økt trafikk fra Google.

Hele 60% av dagens trafikk på internett kommer fra mobiltelefon og nettbrett. Denne prosenten øker gradvis dag for dag, i takt med at en større og større andel av internettrafikken kommer fra brukere som er på farten. Du kjenner sikkert til problemstillingen selv. En optimal mobilvennlig nettside lar deg navigere rundt på internett med kun tommelen, og med én hånd.

viewport

Bilde: Google Developers

Regap utvikler samtlige nye nettsider i responsive rammeverk, mobile-first. Det vil si at vi i utgangspunktet utvikler nettsider med tanke på mobiltelefoner og nettbrett, og ikke andre veien rundt. Vi koder dessuten alt flytende responsivt, det vil si at innholdet justeres trinnløst. Dette gjør at ditt nettsted tilpasser seg til skjermbredden, slik at det hele tiden adapterer seg etter nye modeller av nettbrett og mobiltelefoner. Andre aktører lager én versjon for mobil, én for nettbrett og én for desktop – som er like tilpasningsdyktig som en panelovn med 3 innstillinger.

 

Devin Dizzle

Devin er vår trivselsansvarlig i Regap. Han sørger for god stemning, hundelukt og en kjærlig og herlig attitude. Han er en Basset Hound, og er med sine 30 kilo en god klump med god stemning og lange ører. Så lenge det ikke regner, blir han gjerne med på en rusletur på Akershus Festning.

 

11167529_843657995669550_1649628017_o